Protest Publisind în fața Ministerului Muncii – Curierul de stiri
Thursday, April 18, 2024


Protest Publisind în fața Ministerului Muncii

Publisind organizează luni un protest, ca reacţie la intenţia prim-ministrului Florin Câţu de a închide sindicatele, pentru că deranjează cu…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 1, 2021

Publisind organizează luni un protest, ca reacţie la intenţia prim-ministrului Florin Câţu de a închide sindicatele, pentru că deranjează cu proteste.

Acţiunea sindicală a început la ora 11:00, la Ministerul Muncii.

Premierul Florin Cîţu a afirmat vineri că este nevoie de o discuţie în societate despre faptul că liderii de sindicat sunt singurii care au rămas în funcţie de 30 de ani. Declaraţia sa a fost făcută în contextul protestelor organizate de sindicate în ultima perioadă.

„Aş vrea să revin asupra acestor proteste. Aici cred că putem să avem o discuţie onestă noi în societate. Singurii oameni care au rămas în funcţie 30 de ani sunt liderii de sindicat. Este în regulă, în timp ce în restul societăţii se mai fac schimbări? Haideţi să mai discutăm şi despre această lege, să vedem cum ajung şi acele cotizaţii, sunt automat făcute din conturile oamenilor. Este ok să se ia automat din conturile oamenilor?”, a adăugat Cîţu, notează Agerpres.