Sunday, August 14, 2022


Procurorii fac cercetări pentru omor calificat în cazul celor doi muncitori ucişi într-un apartament din Oneşti. Suspectul va fi audiat îndată ce starea sa de sănătate va permite

Procurorii din Bacău fac cercetări pentru omor calificat în cazul bărbatului din Oneşti care a ucis doi muncitori găsiţi în…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 2, 2021

Procurorii din Bacău fac cercetări pentru omor calificat în cazul bărbatului din Oneşti care a ucis doi muncitori găsiţi în apartamentul din care fusese evacuat, suspectul urmând să fie audiat de îndată ce starea sa de sănătate va permite.

Având în vedere evenimentul ce a avut loc în data de 01.03.2021 într-un imobil de pe raza Mun. Oneşti, Jud. Bacău, ce a condus la uciderea a două persoane de sex masculin prin folosirea unui obiect tăietor/înţepător, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.
Ca urmare, o echipă formată din doi procurori din cadrul unităţii judeţene şi poliţişti de la IPJ Bacău – Serviciul de Investigaţii Criminale precum şi Serviciul Criminalistic s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor de cercetare penală.
„În acest sens, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la fapta comisă şi au fost luate măsurile urgente pentru administrarea probelor privind activitatea infracţională constatată, respectiv a fost efectuată cercetarea la faţa locului, au fost identificaţi şi audiaţi martorii ce au asistat la desfăşurarea evenimentelor, au fost fixate şi ridicate mijloacele materiale de probă de la locul faptei, în acest moment ancheta fiind în desfăşurare”, a arătat sursa citată.
Procurorii au menţionat că audierea persoanei cercetate va fi realizată de îndată ce starea de sănătate a acesteia va permite.