Friday, September 29, 2023


Platforma unde puteţi găsi oferte de slujbe în instituţiile statului pentru toată ţara

Sute de mii de români intră pe site-urile care prezintă slujbe din administrația publică. Posturi.gov.ro este una dintre platformele unde…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at iulie 12, 2021

Sute de mii de români intră pe site-urile care prezintă slujbe din administrația publică.

Posturi.gov.ro este una dintre platformele unde puteţi găsi oferte de slujbe în instituţiile statului pentru toată ţara.

Cele mai multe locuri de muncă sunt scoase la concurs de statul român în oraşele mari. Joburile de conducere sunt cele mai puţine – doar 86 în acest moment în toată ţara, din cele peste 800 libere. Atenţie însă – pentru că orice angajare presupune un întreg proces, cu depunere de dosar, probă teoretică sau practică şi interviu.

Interesul românilor pentru un loc de muncă la stat este mare, dovadă că acest site a avut într o lună şi 400 de mii de vizitatori unici.

Şi Casa naţională de Pensii aşteaptă o ordonanţă de urgenţă în urma căreia să poată angaja 1000 persoane cu studii medii şi superioare pentru evaluarea dosarelor de pensie, cu salariu începând de la 3.500 de lei, pe o perioadă determinată.

Din cele peste 5 milioane şi jumătate de persoane angajate la noi cu contract de muncă, peste 1,2 milioane lucrează în instituţiile publice.