Sunday, June 13, 2021


Crima de la Onești: Gheorghe Moroșan va fi transferat de la ATI la Chirurgie. Soția criminalului, în arest preventiv

Gheorghe Moroșan, autorul crimei de la Onești, care a șocat întreaga Românie, a depășit starea critică și urmează să fie…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 7, 2021

Gheorghe Moroșan, autorul crimei de la Onești, care a șocat întreaga Românie, a depășit starea critică și urmează să fie mutat, în cursul zilei de luni, de la Terapie Intensivă la Chirurgie.

Potrivit unor surse GÂNDUL.RO, bărbatul este conștient, dar nu vorbește despre ce s-a întâmplat

Autoritățile susțineau recent că nu a fost stabilită momentan o dată la care acesta să fie audiat, deoarece starea sa de sănătate nu permite în acest moment audierea.

Soția criminalului de la Onești rămâne în arest preventiv

Soția lui Gheorghe Moroșan, acuzată de complicitate, se află în prezent în arest preventiv.Cererea prin care femeia a solicitat eliberarea din închisoare a fost respinsă vineri de către instanță.

Iacob Valentin, avocatul Aureliei Moroșan, soția lui Gheorghe Moroșan, autorul crimei de la Onești, susține că femeia nu s-a gândit în niciun moment că soțul sau va ajunge la crima.

„Îşi susţine soţul în totalitate, dar nu s-a gândit în niciun moment că soţul va ajunge unde e ajuns. Cu privire la acele coliere, ele erau achiziţionate de mai multă vreme, soţul ei motivându-i că au o defecţiune la motor. Ea a luat de bună afirmaţia”, spune avocatul.