Thursday, January 27, 2022


Sorin Cîmpeanu, despre 8 Martie: Nu sunt restricţii speficice. Apelul este la prudenţă

Ministrul educaţiei, Sorin Câmpeanu, a afirmat, sâmbătă seară, că nu există restricţii pentru ziua de 8 Martie, aşa cum nu…

Publicatadmin , in Actualitate , at martie 7, 2021

Ministrul educaţiei, Sorin Câmpeanu, a afirmat, sâmbătă seară, că nu există restricţii pentru ziua de 8 Martie, aşa cum nu auexistat nici de 1 Martie. ”Apelul este la prudenţă”, a afirmat ministrul, precizând că este recomandată evitarea aglomerările.

”La fel ca a 1 Martie, apelul este la prudenţă, la evitarea aglomerărilor care ar putea genera interacţiuni care să crească posibilitatea de transmitere a virusului. Nu sunt restricţii speficice”, a afirmat, sâmbătă seară, la Antena 3, Sorin Cîpeanu, întrebat despre 8 Martie.

Ministrul a precizat că nu au existat situaţii neobişnuite cu ocazia zilei de 1 Martie şi nu se impun măsuri speciale pentru 8 Martie.

În 1 Martie, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a catalogat drept ”o situaţie de normalitate” oferirea de mărţişoare în şcoli de 1 Martie şi a precizat că nu sunt ”motive, semnale, solicitări” pentru a se lua măsuri suplimentare în vederea zilei de 8 Martie.

Sursa: news.ro