Friday, June 14, 2024


Vremea se încălzește de 8 martie. Câte grade vor fi

Meteorologii de la ANM anunță că vremea se încălzește începând cu 8 martie 2021, temperaturile crescând treptat până la valorile…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 8, 2021

Meteorologii de la ANM anunță că vremea se încălzește începând cu 8 martie 2021, temperaturile crescând treptat până la valorile de 12 grade.

Meteorologii de la ANM au anunțat că vremea se încălzește începând cu 8 martie. Temperaturile vor crește treptat în toată România.

Vor mai exista în unele zone precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare.

Începând de luni, 8 martie 2021, temperatura maximă va ajunge la 13 grade Celsius.

În funcție de regiune, temperatura minimă va fi cuprinsă între -8 și -2 grade Celsius.

În București, de 8 martie, temperaturile sunt mai ridicate. Cetățenii se vor bucura de un cer senin și de o temperatură de 12 grade Celsius.

Dimineața va fi frig. Temperaturile se situează între -2 și 0 grade. Vântul suflă slab și moderat.

În Crișana, temperaturile cresc și ajung la 5 – 6 grade Celsius. Din 9 martie, vine căldura, iar maxima ajunge până la 10 grade Celsius.

Minimele vor fi situate între -1 și 2 grade.

Începând din 10 martie, Moldova va resimți o încălzire a vremii cu temperaturi de 9-11 grade maximele, și minime de -2 – 0 grade.

Sud Estul României va avea parte de temperaturi mai reci decât în restul teritoriului. Astfel că, luni, 8 martie, în Dobrogea se vor resimți valori de 5 grade maximele și minime de -1-0 grade.

În perioada 12-14 martie vreme devine ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie, cu medii ale maximelor de 8 – 9 grade și minime de 1 – 3 grade.