Saturday, May 25, 2024


Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte culturale ale Primăriei Onești revine cu o comedie SPUMOASĀ

Organizatā pentru prima data în anul 2012, STAGIUNEA TEATRALA a adus pe scena Cinema Capitol nume mari ale teatrului romanesc…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 9, 2021

Organizatā pentru prima data în anul 2012, STAGIUNEA TEATRALA a adus pe scena Cinema Capitol nume mari ale teatrului romanesc și a bucurat, aproape, în fiecare luna, mii de onesteni care au cumpărat bilete pentru a veni la teatru.

Astfel, luni, 22 martie 2021 și marți, 23 martie 2021, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, piesa de teatru SCANDAL IN FAMILIE, în regia lui Răzvan Săvescu, cu o distribuție de excepție:  Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Andreia Mateiu/Paula Chirilă, Alexandra Apetrei/Anca Dinicu, Răzvan Oprea și Andrei Mateiu.

Spectacolul, realizat după textul „Swing! Having wonderful the whish you were her”, de Bill Zeldt și Jane Milmore, este o comedie spumoasă, o farsă contemporană, care nu lasă deoparte nimic din ceea ce poate face deliciul publicului: pasiuni vinovate, încurcături amuzante și relații interzise, gaguri și comic de situație, care vor stârni hohote de râs și bună dispoziție. 

ATENTIE! Locurile sunt limitate!!! Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul galben, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 30% din numărul total de locuri. Astfel, pentru fiecare spectacol sunt disponibile 90 de locuri!

Spectacolul durează 1 și 30 de  minute și se va desfășura cu respectarea tuturor  regulilor de securitate și distanțare socială. Prețul unui bilet este 70 de lei. Acestea se pun în vanzare, începând de miercuri, 10 martie 2021.