Saturday, May 25, 2024


Dezbatere publica pe tema regulamentului privind întreţinerea şi circulaţia câinilor cu stăpân. După ce regulamentul va fi aprobat, Primăria Onești va putea steriliza GRATUIT câinii cu stăpân

Reprezentanții mai multor ONG-uri și cateva persoane fizice au participat în aceasta după-amiaza la dezbaterea publica organizata de Primăria Onești…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 10, 2021

Reprezentanții mai multor ONG-uri și cateva persoane fizice au participat în aceasta după-amiaza la dezbaterea publica organizata de Primăria Onești privind eventuale propuneri la proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului   în municipiul Oneşti.

în cadrul întâlnirii la care a participat primarul Laurențiu Neghina și viceprimarul Adrian Jilcu, reprezentantul unui ONG din Brașov a susținut ca acest regulament nu ar trebui aprobat, însă nu a explicat concret care sunt motivele care stau la bază acestei propuneri, desi a invocat mai multe articole din lege.

Referitor la solicitările făcute de respectivul ONG, primarul Neghina a declarat ca „în cadrul dezbaterii de astăzi, reprezentantul asociației a enumerat câteva sute de legi, fără a ne face macar o recomandare pentru îmbunătățirea regulamentului. La întrebarea: “Ce ne poate spune ca este greșit sau cum se poate îmbunătăți regulamentul?”, reprezentanta asociației  a evitat un răspuns concret”.

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind întreţinerea şi circulaţia câinilor cu stăpân în municipiul Oneşti urmează sa fie supus spre aprobare Consiliului Local Onești.

Odată cu adoptarea acestui regulament, Primăria Onești va putea steriliza GRATUIT câinii cu stăpân.