Wednesday, July 17, 2024


O profesoară a murit la trei zile după ce a făcut rapelul cu Moderna. Reacția medicilor

O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce a efectuat al doilea vaccin anti-COVID. Femeia a făcut…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 14, 2021

O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce a efectuat al doilea vaccin anti-COVID. Femeia a făcut rapelul cu vaccinul Moderna, s-a simțit bine după vaccinare, dar la câteva ore starea ei s-a deteriorat brusc. Soțul profesoarei a afirmat că ea se mai simțise rău în ultimele zile, având simptome asemănătoare cu crize de fiere, înainte de rapel, dar că nu avea alte probleme de sănătate, potrivit Bihon.ro.

Adriana Bunea, profesoară de fizică la Liceul German „Friedrich Schiller” din Oradea, a fost internată în spital pe 8 martie, la câteva ore după ce a primit rapelul cu serul Moderna. Din păcate, a murit în cursul zilei de joi

Șeful UPU Oradea susține femeia a murit din cauza unei intoxicații cu o substanță necunoscută, iar rezultat decesului va apărea după autopsie. Cu toatea acestea, medicii resping ideea motții cauzate de vaccinul anti-COVID.

Managerul spitalului, dr. Adrian Duşe: „Nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în prinicipiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”.