Tuesday, October 26, 2021


Guvernul lansează schema de ajutor pentru HoReCa. Cine se poate înscrie și care sunt pașii

Ministerul Economiei lansează, marţi, schema de ajutor pentru HoReCa, iar înscrierea se va putea face de la ora 10.00, până…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at iunie 29, 2021

Ministerul Economiei lansează, marţi, schema de ajutor pentru HoReCa, iar înscrierea se va putea face de la ora 10.00, până în 12 iulie, la ora 20.00.

Într-un tutorial, Ministerul Economiei explică paşii care trebuie urmaţi pentru înscriere.

”Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului anunţă lansarea etapei de înscriere în cadrul schemei Horeca prevăzută de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis Ministerul Economiei, citat de News.ro.

Formularul electronic de înscriere în cadrul “schemei Horeca” va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro, începând de marţi, 29 iunie, ora 10.00.

Formularul de înscriere va rămâne activ timp de 10 zile lucrătoare de la demararea înscrierii, până la ora 20:00 a ultimei zile de înscriere, respectiv luni, 12 iulie, ora 20:00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere.