Sunday, May 19, 2024


3 persoane reținute de polițiștii din Moinesti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Moineşti au luat măsura reţinerii a 3 dintre bărbaţii implicaţi în altercaţia de pe…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 25, 2021

În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Moineşti au luat măsura reţinerii a 3 dintre bărbaţii implicaţi în altercaţia de pe raza comunei Brusturoasa.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 22.30, un bărbat de 34 de ani, din comuna Brusturoasa a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, ar fi fost agresat fizic, în timp ce se afla la un bar din localitate.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au stabilit că, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla la societatea comercială în cauză, pe fondul consumului de alcool în exces şi a unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, toţi din comuna Brusturoasa.

La rândul său, acesta l-ar fi lovit cu un obiect înţepător pe cel de 29 de ani. În urma agresiunii, bărbatul de 34 de ani şi cel de 29 de ani au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

La data de 23 martie a.c., poliţiştii au reținut pentru 24 de ore trei dintre bărbaţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.