Saturday, May 25, 2024


Samsung livrează gadgeturi cu drona

Samsung va livra dispozitive din seriile Galaxy, precum smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri sau căşti wireless, cu drona în Irlanda – în…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 25, 2021

Samsung va livra dispozitive din seriile Galaxy, precum smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri sau căşti wireless, cu drona în Irlanda – în Oranmore, un mic oraş de pe coasta Oceanului Atlantic.

Vânzările Samsung nu vor creşte spectaculos ca urmare a livrării cu drona într-un oraş cu aproximativ 5.000 de locuitori, însă este un bun exerciţiu de marketing pentru compania coreeană, care colaborează în acest sens cu Manna Drone Delivery.

Vor putea fi livrate cu drona produse precum smartphone-urile Galaxy S21 şi seria Galaxy A, tableta Galaxy Tab S7, smartwatch-ul Galaxy Watch 3 sau căştile Galaxy Buds Pro. Cu o condiţie: comenzile să fie date pe site-ul Samsung.

Dronele vor zbura cu viteze de 60 km/h la altitudini cuprinse între 50 şi 80 de metri şi vor avea nevoie de doar trei minute să ajungă în oraş, din momentul încărcării pachetului.

Manna Drone Delivery are o experienţă respectabilă în zona livrării cu drone, colaborând deja cu mai multe companii pentru livrări de medicamente, produse alimentare şi cărţi – toate în aceeaşi zonă a oraşului Oranmore, unde îi permite licenţa să opereze.

Este pentru prima oară când Samsung apelează la drone pentru livrarea produselor, o opţiune ce pare să se potrivească de minune pentru gadgeturi. Dincolo de avantajele evidente, dronele fac parte din sfera generală de interes a pasionaţilor de gadgeturi, care ar fi mult mai înclinaţi ca, pe viitor, să plătească extra pentru a-şi primi jucăriile prin intermediul unei drone.