Thursday, July 18, 2024


Un automobil care participa la Raliul Braşovului a intrat într-un cap de pod. Copilotul a fost rănit

Un automobil care participa, vineri, la Raliul Braşovului, proba care se desfăşoară în zona Făgăraşului, a intrat într-un cap de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 26, 2021

Un automobil care participa, vineri, la Raliul Braşovului, proba care se desfăşoară în zona Făgăraşului, a intrat într-un cap de pod, copilotul suferind traumatisme la membrele inferioare, a informat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Conform sursei citate, în urma accidentului, copilotul a avut nevoie să fie descarcerat, pentru preluarea acestuia solicitându-se intervenţia unui elicopter SMURDSalvatorii au intervenit la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, a menţionat sursa citată.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, un accident în care a fost implicat un autovehicul ce participa în cadrul Tess Rally Braşov 2021 a avut loc pe DJ104J, sensul de deplasare Şoarş-Rotbav, în urma acestuia rezultând o victimă.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier, a precizat IPJ Braşov. AGERPRES