Sunday, August 14, 2022


Sectorul de e-commerce va crește în 2021 cu cel putin 30%

Potrivit estimărilor principalilor jucători, sectorul de e-commerce va crește și în acest an cu cel puțin 30%. În ceea ce…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 27, 2021

Potrivit estimărilor principalilor jucători, sectorul de e-commerce va crește și în acest an cu cel puțin 30%.

În ceea ce priveşte estimările pentru sectorul e-commerce din România, datele GpeC şi ARMO arată o creştere de minimum 30% în acest an, faţă de datele din 2020.

La nivelul anului trecut, valoarea pieţei de comerţ electronic s-a situat la valoarea de 5,6 miliarde de euro, în creştere cu 30% raportat la anul 2019.

„Nevoia de trecere rapidă în online și de diferențiere a deschis apetitul pentru digitalizare și optimizare. Au venit către noi companii care doreau să-și creeze o amprentă în e-commerce – cum ar fi zona pharma, brico, fresh food sau zona de coșuri cadou – dar și antreprenori care aveau nevoie de know-how pentru a se conecta și a-și lansa business-ul. Au conștientizat necesitatea digitalizării, și-au dat seama că trebuie să se diferențieze în piață și au găsit acest lucru la Postis”, a spus Valerica Motoc, Business & Sales Development Postis, notează economica.net.