Friday, June 14, 2024


Primarul Neghinā vine cu precizāri în ceea ce privește postarea sa de pe Facebook privind reabilitarea străzii Industriilor

După postarea de pe Facebook, de zilele trecute, prin care primarul Oneștiului, Laurențiu Neghina, a mulțumit public Consiliului Județean și…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 28, 2021

După postarea de pe Facebook, de zilele trecute, prin care primarul Oneștiului, Laurențiu Neghina, a mulțumit public Consiliului Județean și implicit echipei PSD, pentru inițierea proiectului de reabilitare totală a străzii Industriilor, investiție ce va depăși suma de 10.000.000 lei, mai multe persoane au ironizat prin comentariile lor, în spațiul public, intervenția edilului fapt ce l-a determinat sa facă astăzi,  câteva precizări legate de acest subiect.

„Sā nu uitam că atunci când am considerat că trebuie să critic, nu am ezitat s-o fac.Prin inițierea proiectului de reabilitare a străzii Industriilor, reprezentanții C.J. au răspuns pozitiv la solicitarea noastră și ar trebui sa fiu ipocrit să nu le recunosc disponibilitatea și sa nu le mulțumesc. Am speranța că acest proiect va fi susținut in unanimitate de consilierii județeni, însă nu trebuie să uităm că majoritatea in Consiliul Județean o deține PSD.

Este normal și adevărat că îmi doresc și alte finanțări de la CJ Bacău, Oneștiul se confruntă cu multe lipsuri.
Nu sunt și nu îmi doresc funcția de primar pe viața, însă îmi doresc ca, atât timp cât voi deține aceasta funcție, să fac tot ceea ce pot pentru a aduce bunăstare comunității noastre.
As fi vrut să le mulțumesc și să ii felicit și pe actualii guvernanți la sfârșitul anului trecut, la echilibrarea bugetară, însă spre marea mea dezamagire nu mi s-a oferit ocazia.
Nu cred că cineva a uitat cum Oneștiul a fost pedepsit la momentul respectiv prin faptul că am fost uitați cu desăvârșire la capitolul finanțare.
Prin urmare, in această situație, consider că ironiile de orice fel nu își au locul.
Am văzut și persoane sceptice in privința realizarii acestei investiții. Este cu adevărat o investiție mare, valoarea ei va depăși 10.000.000 lei, însă vreau să vă asigur că noi avem resursele pentru partea noastră și am credinta că, luand in calcul experiența anterioară, Consiliul Județean – inițiatorul acestui proiect de hotărâre, își va onora partea de finanțare.Cu deosebit respect,primarul municipiului Onesti, Victor Laurentiu Neghină”