Sunday, September 19, 2021


Petrecere organizatā ilegal într-o comunā din Bacău, oprita de polițiști. Organizatorul și participanții au fost amendați

Poliţiştii din Buhuşi au oprit, duminică, o petrecere organizată ilegal în localitatea Gârleni iar organizatorul şi participanţii au fost amendaţi,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 30, 2021

Poliţiştii din Buhuşi au oprit, duminică, o petrecere organizată ilegal în localitatea Gârleni iar organizatorul şi participanţii au fost amendaţi, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Cel care a organizat petrecerea ilegală a fost sancţionat cu 3.000 lei iar cei 10 participanţi au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

De asemenea, în jurul orei 22.30 s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 5.000 de lei, faţă de un operator economic din Bacău, după ce în incinta barului au fost identificate 10 persoane care făceau consumaţie. Persoanele depistate în interiorul barului au fost şi ele sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei‘, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Sâmbătă, poliţiştii băcăuani au oprit alte două petreceri organizate ilegal, în localităţile Sascut şi Ştefan cel Mare, iar organizatorii acestora au fost amendaţi.