Sunday, June 13, 2021


„Un copil și un bătrân fericiți de Paști”- o campanie marca Mihai Zarzu

Despre neobositul tânăr oneștean, Mihai Zarzu am mai scrisîn paginile publicației noastre. Prin intermediul Asociației „Sufletești” și a paginii sale…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 1, 2021

Despre neobositul tânăr oneștean, Mihai Zarzu am mai scrisîn paginile publicației noastre.

Prin intermediul Asociației „Sufletești” și a paginii sale de facebook, Mihai prezintă, transparent toate acțiunile pe care le face( și nu sunt putine). An de an, Mihai împreună cu prietenii voluntari duc familiilor nevoiașe alimente, haine, electrocasnice, iar copiilor, rechizite, ghiozdane, dulciuri și multe altele.

Cu sprijinul celor care donează, Mihai construiește chiar și case pentru cei amărâți. Am putea scrie multe despre lucrurile frumoase pe care le face, dar vrem sa promovam campania pe care o desfășoară în aceastā perioadā.

De 7 ani a devenit o tradiție pentru Mihai Zarzu și prietenii lui  să-i ajute pe cei din jurul nostru, așa că a fost dat startul actiunii „Un copil și un bătrân fericiți de Paști”!
„Ca și în anii trecuți când am desfășurat această acțiune, ne dorim să ne sprijinim semenii din Onești și satele adiacente cu alimente, jucării, lemne, medicamente și ce lucruri mai au nevoie pentru aceste sărbători.
Împreună cu dumneavoastră, avem șansa să facem mai multe familii să zâmbească și să aibă ce le trebuie pe masa de Paști!
Fiecare putem contribui direct cu alimente (neperisabile), jucării noi, produse de igienă sau cu orice sumă de bani pentru a cumpăra și completă pachetele.
Puncte de colectare:
– Benzinărie Bi Mol Oil (strada libertății 94)
– Zarzu Mihai 0753 152 672
Cei ce doresc să ne susțină financiar o pot face prin acest fundraisers:
Vă mulțumim din suflet că ne oferiți șansa să facem acțiuni SufletEȘTI”, este anunțul de suflet al lui Mihai.