Friday, January 28, 2022


Protest sindical, marți, în fața sediului Ministerului Tineretului și Sportului

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret organizează un miting, marţi, în faţa ministerului de resort. Protestul va începe la ora 12.00….

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 6, 2021

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret organizează un miting, marţi, în faţa ministerului de resort.

Protestul va începe la ora 12.00.

Printre revendicări se numără criterii corecte pentru repartizarea bugetului către instituţiile subordonate şi federaţiile sportive, eliminarea inechităţilor salariale şi deblocarea posturilor vacante.

“Suntem revoltaţi faţă de modul dezastruos în care este condus domeniul nostru de activitate. Actuala conducere a MTS nu se consultă cu specialiştii din federaţiile sportive sau din subordonate, iar măsurile aberante care se stabilesc de către un grup mic de persoane din minister, ne-au adus într-un blocaj fără precedent în Sport şi Tineret. Acest management arogant şi netransparent trebuie să înceteze”, potrivit unui comunicat al sindicatului.

“Lipsa de transparenţă privind felul în care se lucrează la descentralizarea unităţilor din subordinea MTS face ca totul să arate ca un proiect ascuns, un adevărat tun imobiliar, fără siguranţa locurilor de muncă, bazat doar pe interese patrimoniale, demers făcut cu dedicaţii şi care va favoriza anumite judeţe”, adaugă comunicatul.