Tuesday, June 22, 2021


Românii, nerăbdători să petreacă minivacanța de Paște și 1 Mai la mare. Hotelierii, nemulțumiți de restricții

Românii sunt nerăbdători să petreacă minivacanța de Paște şi 1 mai pe malul mării. Restricţiile şi măsurile de protecţie anticovid…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 11, 2021

Românii sunt nerăbdători să petreacă minivacanța de Paște şi 1 mai pe malul mării. Restricţiile şi măsurile de protecţie anticovid limitează însă foarte mult oferta. Terasele se vor închide în week-end la ora 18, iar hotelurile nu pot avea mai mult de 70 la sută din camere ocupate

Mamaia este printre stațiunile cele mai căutate pentru zilele libere de Paști care coincid în acest an cu minivacanța de 1 mai. Sunt hoteluri cu cereri peste cât le permit restricțiile impuse de pandemie.

Nemulțumiri au și patronii de restaurante, deranjați de programul redus de funcționare.

Iar cine nu vrea să riște va păstra localul închis. Mulți și-au făcut calcule și spun că nu merită să deschidă doar pentru 3 zile în care ar avea clienți.

În toate localitățile cu o incidență a cazurilor de covid de peste 4 la mie, localurile și magazinele se închid în week end la ora 18 și două ore mai târziu e interzisă și circulația.

Doar sâmbătă, 30 aprilie, în noaptea de Inviere, restricția va fi ridicată pentru ca oamenii să poată merge în biserici.