Thursday, January 27, 2022


Şase români condamnaţi la închisoare, în Anglia, pentru furturi în valoare totală de peste 160.000 de lire sterline

Cei şase români erau stabiliţi în Oldham, în apropiere de Manchester, însă ancheta a scos la iveală că cei şase…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 15, 2021

Cei şase români erau stabiliţi în Oldham, în apropiere de Manchester, însă ancheta a scos la iveală că cei şase au comis cel puţin 81 de furturi inclusiv din magazine din Scoţia.

Conform Oldham Chronicle, Nicolae Ilea, 36 de ani, Alin Mihai, 27 de ani, Florin Costea, 51 de ani, Ştefan Florin, 31 de ani, Marius Meiosu, 25 de ani, şi Gabriel Mocanu, 36 de ani, şi-au recunoscut faptele şi au fost condamnaţi la câte trei ani şi jumătate de închisoare.

Ancheta a scos la iveală că furturile au început în aprilie anul trecut şi că cei şase români lucrau în echipă, fiecare având un rol bine stabilit. Trei dintre români distrăgeau atenţia reprezentanţilor magazinului unde se dădea lovitura, astfel încât alarma să fie acţionată în mod intenţionat, iar ceilalţi trei români să se strecoare cu produsele furate printre clienţii evacuaţi din magazinul respectiv.

Românii îşi îndreptau atenţia în special către produsele de lux precum ceasuri, electronice de mici dimensiuni, parfumuri sau sticle cu băuturi alcoolice scumpe.