Saturday, September 30, 2023


9 locuințe libere în blocurile ANL! ATENTIE! Onestenii care au depus cereri pânā în 2013, trebuie sā îsi actualizeze URGENT dosarele

În evidentele Serviciului Spațiu Locativ din cadrul primăriei Onești, există în acest moment 9 locuințe ANL libere. În primele trei…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 17, 2021

În evidentele Serviciului Spațiu Locativ din cadrul primăriei Onești, există în acest moment 9 locuințe ANL libere.
În primele trei luni ale anului au fost trimise 76 de înștiințări pentru actualizarea dosarelor către persoanele care au depus cereri de locuințe in perioada 2010-2012. A rezultat o singura cerere cu dosar actualizat și, in consecință, la începutul lunii aprilie, Serviciul Spațiu Locativ a solicitat actualizarea dosarelor altor 44 persoane care au depus cereri de locuințe ANL în anul 2013.
Dacă până la sfârșitul lunii nu se vor ocupa toate locuințele disponibile, acțiunea va continua cu cererile din anul 2014.
Conform regulamentului ANL, pentru ca o persoană să poată beneficia de locuință, trebuie să nu aibă mai mult de 38 de ani la momentul repartiției, să nu fi depășit vârsta de 35 de ani la momentul depunerii cererii si, important, aceasta să nu dețină sau să nu fi deținut in proprietate o altă locuință.
„O veste bună este că zilele trecute a fost finalizată contractarea serviciilor pentru continuarea lucrărilor la Ansamblul de locuințe ANL din strada Libertății, valoarea fiind de 10.479.649,76 lei (TVA inclus).
Prin urmare, in în cel mai scurt timp, Oneștiul va beneficia de încă 60 locuințe ANL”, a declarat Laurențiu Neghinā, primarul Municipiului Onesti.