Saturday, September 30, 2023


Activităţile din interiorul unităţilor de alimentaţie publică din municipiul Bacău, suspendate pânā pe 2 mai

Activităţile din interiorul unităţilor de alimentaţie publică din municipiul Bacău au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 19, 2021

Activităţile din interiorul unităţilor de alimentaţie publică din municipiul Bacău au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, luni, prefectul Leonard Ioan Bulai.

Hotărârea CJSU Bacău a fost luată din cauza faptului că incidenţa COVID-19 este cuprinsă între 3 şi 4 la mia de locuitori în municipiul reşedinţă.

Solicităm persoanelor juridice din domeniile menţionate care intră sub incidenţa acestor prevederi să se conformeze, în caz contrar riscând suspendarea autorizaţiei de funcţionare. Acest lucru a fost deja dispus pentru societăţile care au decis pe cont propriu să redeschidă activitatea, fără a ţine cont de deciziile CJSU. Măsurile sunt valabile şi pentru instituţiile de cultură sau organizatorii de spectacole. Acelaşi apel îl adresăm şi cetăţenilor, de a respecta în continuare măsurile dispuse de Ministerul Sănătăţii‘, a declarat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, prefectul Leonard Ioan Bulai.

Următoarea reevaluare pentru municipiul Bacău va avea loc pe 2 mai, dată până la care activităţile din interiorul unităţilor de alimentaţie publică şi evenimentele cu carcater public sunt interzise.