Thursday, January 27, 2022


O firmā cu acționari din Onești lansează singurul furaj produs în România care conține soia nemodificată genetic, în urma unor investiții care depășesc 40.000 euro

Cei patru antreprenori proprietari ai rețelei de peste 70 de magazine agricole Agri.Shop lansează singurul furaj produs în România care conține…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 20, 2021

Cei patru antreprenori proprietari ai rețelei de peste 70 de magazine agricole Agri.Shop lansează singurul furaj produs în România care conține soia nemodificată genetic, destinat gospodăriilor și micilor fermieri, în urma unor investiții de peste 40.000 euro.

Am lucrat intens la acest proiect în ultimele 12 luni, împreună cu partenerul nostru din zona de producție. A fost foarte important pentru noi să facem acest efort întrucât ne-am dorit ca toți clienții noștri să poată avea acces la furaje <<naturale>>”, a declarat Ciprian Ivana, cofondator al Agri.Shop.

După lansarea acestui produs, Agri.Shop estimează pentru primul an o creștere a vânzărilor pe segmentul de furaje de 20%.

Soia nemodificată genetic, folosită pentru a obține acest furaj este produsă la noi în țară, de altfel, la fel ca furajul. Astfel, avem un produs 100% românesc și datorită lui, păsările și animalele din gospodăriile românilor vor fi hrănite mult mai sănătos,” a adăugat Ciprian Ivana.

Furajul lansat sub marca proprie Agri.Premio se găsește în toate magazinele agricole Agri.Shop, având același preț ca furajele clasice.

Folosirea organismelor modificate genetic în alimentație a fost întotdeauna un amplu subiect de dezbatere. Tocmai de aceea, Uniunea Europeană are reguli foarte stricte și proceduri de autorizare complexe pentru cultivarea și comercializarea organismelor modificate genetic.

În 2019, antreprenorii Ciprian Ivana, Adrian Andronache, Damean Bogdan și Marina Ivaşcu au finalizat o investiție de peste 300.000 euro în rețeaua de magazine agricole Agri.Shop, care sunt poziționate în Nordul Moldovei și în jurul Bucureștiului. Cele peste 70 de magazine Agri.Shop au la ora actuală peste 5.000 de produse fiecare, de la pui de o zi și furaje pentru animale și până la articole de grădinărit, produse de tip petshop, dar și moto utilaje.