Thursday, April 25, 2024


Aurelian Temisan impresionat de publicul din Onești. Mesajul postat de artist

Marți seară s-a jucat pe scena Cinema Capitol din Onești piesa de teatru DIVORTUL ANULUI cu o distribuție de excepție: Ovidiu…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at aprilie 21, 2021

Marți seară s-a jucat pe scena Cinema Capitol din Onești piesa de teatru DIVORTUL ANULUI cu o distribuție de excepție: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temisan.

Biletele pentru cele doua reprezentații s-au epuizat în câteva ore de la punerea lor în vânzare. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Onești.

Aurelian Temisan s-a simțit foarte bine la Onești și s-a arătat încântat de dorința publicului oneștean de a veni la teatru și  de a participa la evenimentele culturale, mai ales în aceasta perioada.

Actorul și cântărețul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care mulțumește onestenilor pentru energia pozitiva transmisă.

„Din fericire, ambele spectacole de la Onești, au fost vândute în 3 ore de la anunțul dat pentru prima oară. Și dacă s-ar fi putut juca la capacitate de 100%, ne-am fi bucurat de sală plină, publicul fiind dornic de spectacole și de artiști.
Vă mulțumim pentru primire, aplauze și pentru energia pe care ne-ați transmis-o.”