Monday, October 18, 2021


„Oktoberfest Moldovenesc”, între 8 și 10octombrie, la Bacău

Primăria Municipiului Bacău organizează în perioada 8-10 octombrie, Festivalul “Oktoberfest Moldovenesc”. Evenimentul își propune să aducă o altă imagine sărbătorii,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Cultură și Educație Social , at octombrie 2, 2021

Primăria Municipiului Bacău organizează în perioada 8-10 octombrie, Festivalul “Oktoberfest Moldovenesc”. Evenimentul își propune să aducă o altă imagine sărbătorii, deja tradiționale a zilelor municipiului Bacău, în Parcul Cancicov.

Conceput ca un eveniment cadru, în jurul tematicii Oktoberfest, cunoscută pe plan internațional, cele 3 zile ale evenimentului vor cuprinde elemente distincte precum: Ziua Municipiului (împlinirea a 613 ani de la prima atestare oficială), concerte cu muzică live, promovarea antreprenorilor locali, zonă de street food unde puteți savura preparate excepționale într-o gamă cât mai variată.

Program:
08 octombrie – ADDA
– Liviu Teodorescu
09 octombrie – Sore
– Connect-R
10 octombrie – Maximilian
– DJ Project

Evenimentul va respecta toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 1.000 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;