Monday, September 20, 2021


România este pe ultimul loc în Europa la practicarea sportului

România este pe ultimul loc în Europa la practicarea sportului, în general, cu cea mai slabă accesibilitate în rândul tinerilor…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 22, 2021

România este pe ultimul loc în Europa la practicarea sportului, în general, cu cea mai slabă accesibilitate în rândul tinerilor cu oportunităţi reduse.

Acest lucru are efecte directe asupra stării de sănătate a populaţiei, asupra slabei dezvoltări a infrastructurii şi economiei sportive, potrivit unui comunicat al INACO.

INACO- Inițiativa pentru Competitivitate este o comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, conectată la rețeaua de specialiști în economia de stat și privată din România.

“Sportul clădeşte caractere prin disciplina muncii, prin forţa echipelor, prin ambiţie şi competiţie deschisă. Sportul ne învaţă să pierdem şi să câştigăm, să-i respectăm pe cei mai buni, să fim performanţi în modul de a gândi şi acţiona. Sportul combinat cu educaţia te poate duce bursier în cele mai bune universităţi ale lumii”, spun reprezentanţii INACO.

Sursa: Stirile Pro Tv