Saturday, September 30, 2023


Loredana cântă manele. Melodia a doborât recordurile la nivel mondial, iar Internetul a luat foc

Loredana cântă manele. Loredana și ”regii” manelelor au dat lovitura pe piața muzicală la nivel mondial. celebra artistă a adoptat…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 25, 2021

Loredana cântă manele. Loredana și ”regii” manelelor au dat lovitura pe piața muzicală la nivel mondial. celebra artistă a adoptat și cântă un nou stil muzical. Piesa cântată cu Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, a adunat un milion de vizualizări în 24 de ore de la lansare pe YouTube. Versurile piesei ”Fericire” sunt scrise de Costi Ioniță.

Loredana cântă manele. Această colaborare este o mare surpriză, pentru unii plăcută, pentru alții surprinzătoare. Artista a vorbit despre acest gen muzical

„Number 8th worlwide. First time ever 4 a romanian song. (n.red. Locul opt la nivel mondial. Prima oară în istorie pentru o melodie românească. Prima oară în istoria muzicii românești‼️”, a scris Loredana, într-o postare pe Facebook.

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt că o regină”, a mai scris Loredana.

„Când asculți asta n-ai cum să nu fi fericit. Cât a muncit Jador într-o lună, unii dintre noi nu muncim atât pe un an. Wow!! 1 Loredana strălucește printre ei. Mare plăcere să vezi veteranii și nouă generație împreună”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.