RESPECTAŢI RECOMANDĂRILE POLIŢIEI, PENTRU A PETRECE “DENIILE” ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ – Curierul de stiri
Friday, March 29, 2024


RESPECTAŢI RECOMANDĂRILE POLIŢIEI, PENTRU A PETRECE “DENIILE” ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ

În fiecare seară din această săptămână, până în Vinerea Mare, au loc la biserică slujbele speciale, numite Denii. Pentru ca…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at aprilie 27, 2021

În fiecare seară din această săptămână, până în Vinerea Mare, au loc la biserică slujbele speciale, numite Denii.

Pentru ca aceste clipe să le putem petrece în linişte şi siguranţă, Poliţia Română vă recomandă: Parcarea autoturismelor personale să se facă astfel încât să nu se blocheze căile de acces atât pentru cetăţeni, cât şi pentru autospecialele de intervenţie ale poliţiştilor ori aparţinând altor instituţii, în caz de nevoie! Dacă părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru scurt timp, nu lăsaţi cheile în contact, în încuietoarea portierei sau a portbagajului!

Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră! Nu păstraţi banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei! Furturile din genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins, verificaţi-vă imediat geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui furt!

Atunci când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi!

Respectaţi întotdeauna indicaţiile poliţiştilor!

Pentru sesizarea oricăror fapte antisociale care necesită prezenţa de urgenţă a oamenilor legii, apelaţi cu încredere 112! În cel mai scurt timp posibil, un echipaj de poliţie se va deplasa la dumneavoastră pentru verificarea aspectelor semnalate!

Sursa: IPJ Bacău