Friday, October 22, 2021


ULTIMĀ ORĀ: Muncipiul Onești a intrat în scenariul VERDE

Muncipiul Onești intrā de astăzi în scenariul verde având în vedere ca incidența cazurilor de covid 19 în Onesti a…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 30, 2021

Muncipiul Onești intrā de astăzi în scenariul verde având în vedere ca incidența cazurilor de covid 19 în Onesti a scăzut sub 1,5. Hotărârea a fost luată ieri de Comitetul Judetean pentru Situații de Urgență Bacău.

Principalele masuri preventive specifice scenariului verde sunt:

este permisa activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor si cafenelelor (inclusiv cele din interiorul hotelurilor si pensiunilor),in interiorul cladirilor fara a depasi 50% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6,00-22,00.

este permisa organizarea si desfasurarea activitatii cinematografelor, institutiilor de spectacole si/sau concerte cu participarea publicului pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului.

este permisa activitatea cu publicul a operatorilor licentiati in domeniul jocurilor de noroc fara a depasi 50% din capacitatea maxima a spatiului, cu respectarea orarului de lucru stabilit.

Reamintim ca raman in vigoare restrictiile stabilite la nivel national pentru intreaga perioada a starii de alerta.

Se interzice organizarea de evenimente private (nunti, botezuri, mese festive etc) atat in spatii deschise, cat si inchise (saloane, camine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, sali/corturi de evenimente etc) si desfasurarea de reuniuni cu prilejul unor sarbatori, aniversari, petreceri in spatii inchise si/sau deschise, publice si/sau private.

Nu este permisa activitatea in baruri, cluburi, discoteci.

Este interzisa circulatia persoanelor in grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu apartin aceleiasi familii, precum si formarea unor asemenea grupuri.

Foto: Dan Dima