Saturday, September 30, 2023


Bacău:I-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce, știind că nu are permis de conducere

Polițiștii din Sănduleni cercetează doi tineri pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Pe drumul comunal din Sănduleni, a…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 4, 2021

Polițiștii din Sănduleni cercetează doi tineri pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Pe drumul comunal din Sănduleni, a fost depistat în trafic un localnic de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturimul i-ar fi fost încredințat spre a-l conduce de un tânăr de 27 de ani, pasager în autoturism, care ar fi avut cunoștință despre faptul că prietenul său nu avea dreptul de a conduce vehicule.

Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.