Sunday, September 19, 2021


A început programul “Litoralul pentru toți”

Pe litoral, vremea bună vine cu oferte. A început programul „Litoralul pentru toți”, iar hotelierii încearcă să-i atragă pe oaspeți…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 6, 2021

Pe litoral, vremea bună vine cu oferte. A început programul „Litoralul pentru toți”, iar hotelierii încearcă să-i atragă pe oaspeți cu prețuri mici.

 

De exemplu, în sud, un sejur de cinci nopți pornește de la 99 de lei pentru o persoană. Deocamdată, sunt puține unități de cazare deschise, dar până în iunie aproape toate vor fi pregătite să primească turiștii veniți în vacanță.

Cum era de așteptat, cele mai mici prețuri sunt în sudul litoralului unde sunt deja deschise peste zece unități de cazare.

Odată ce părășiți sudul și vă îndreptați spre nordul litoralului cresc prețurile cu 15-20%, dar ofertele sunt tot de extrasezon.

Oricum, tarifele sunt cel puțin la jumătate față de cele din vârf de sezon. Hotelierii spun că au menținut prețurile de pandemie. Iar în acest an ofertele vor dura mai mult, pentru că anul școlar se termină mai tărziu.

Regulile sanitare le impun hotelierilor să închirieze doar 70% din camere. De astăzi, au fost deschise și localurile din stațiuni, în interior, la 30-50% din capacitate.

Sursa: Stirile Pro TV