Sunday, June 13, 2021


Identificat de poliţişti după ce a provocat accident şi a părăsit locul faptei

Poliţiştii au depistat şi identificat un tânăr, de 23 de ani, care ar fi provocat accident şi ar fi părăsit…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 11, 2021

Poliţiştii au depistat şi identificat un tânăr, de 23 de ani, care ar fi provocat accident şi ar fi părăsit locul faptei. La data de 10 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că ar fi avut loc un accident de circulaţie pe DN 12A, în localitatea Brusturoasa, iar biciclistul implicat ar fi părăsit locul accidentului.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 10 mai a.c., un tânăr de 23 de ani, din comuna Brusturoasa, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe pe direcţia de mers Comăneşti-Ghimeş, la pătrunderea pe DN 12A, ar fi intrat în coliziune cu o trotinetă electrică condusă de o femeie de 45 de ani, din Moineşti.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii. Poliţiştii s-au mobilizat deîndată şi au depistat şi identificat conducătorul bicicletei care ar fi părăsit locul accidentului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,43 alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Sursa: IPJ Bacău