Saturday, June 12, 2021


Românii preferă leasingul auto în locul achiziţiei integrale

Pe masura ce creste cererea de achizitii de masini noi si second hand, cumparatorii isi formeaza tot mai mult obiceiul…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 11, 2021

Pe masura ce creste cererea de achizitii de masini noi si second hand, cumparatorii isi formeaza tot mai mult obiceiul de a-si cumpara masina mult dorita printr-o finantare tip leasing auto.

Cumpararea unei masini este un angajament destul de important, chiar si in cele mai bune momente. O plata integrala a masinii reprezinta pentru orice persoana fizica sau firma o suma importanta de bani, mai ales daca vorbim de cateva zeci de mii de euro.

Mai mult decat atat, masina isi pierde valoarea imediat ce iese din reprezentanta, ceea ce inseamna ca nu o mai poti valorifica imediat la aceeasi suma.

Plata cash a unei masini nu este deloc o idee potrivita, mai ales in aceasta recesiune economica provocata de pandemie, in care flexibilitatea si economiile de urgenta sunt cheia supravietuirii financiare.

In acest sens, romanii si nu numai, prefera leasingul auto la cumpararea unei masini, mai ales din cauza conditiilor economice actuale. Si totusi, nu toata lumea insa este candidatul perfect pentru optiunea de leasing auto.