Monday, July 26, 2021


Un tânăr din Bacău i-a încredințat prietenului sau autoturismul pentru a-l conduce, știind cā nu are acest drept

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Ordine Publică cercetează doi bărbaţi pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Pe DJ…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 11, 2021

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Ordine Publică cercetează doi bărbaţi pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Pe DJ 119B, pe raza localității Nicolae Bălcescu, a fost depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere şi cu o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturimul i-ar fi fost încredințat spre a-l conduce de un bărbat de 31 de ani, pasager în autoturism, care ar fi avut cunoștință despre faptul că prietenul său nu are dreptul de a conduce vehicule.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, respectiv încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.