Sunday, October 17, 2021


Onestenii care dețin câini îsi pot steriliza și microcipa GRATUIT patrupedele începand cu 22 mai. Câte persoane și-au înscris animalele de companie

Primaria Municipiului Onesti vine in sprijinul cetatenilor proprietari sau detinatori de caini de rasa comuna sau metisi ai acestora de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 19, 2021

Primaria Municipiului Onesti vine in sprijinul cetatenilor proprietari sau detinatori de caini de rasa comuna sau metisi ai acestora de pe raza orasului Onesti, invitandu-i in zilele de 22 si 23.05.2021 in Adapostul public Onesti din Calea Bacaului nr.10, in vederea sterilizarii, microciparii si inregistrarii gratuite a acestora!
Pentru persoanele care doresc sa-si sterilizeze cainii de rasa comuna, dar nu au posibilitatea de a-i transporta, Primaria Municipiului Onesti, prin S.C DPP Onesti S.A, asigura transportul acestora, la solicitarea scrisa a proprietarului cainelui, in vederea efectuarii operatiei de sterilizare si microcipare.
In acest moment sunt inscrise 30 de persoane cu o medie de 2 caini. In functie de timpul avut la dispozitie, medicii vor steriliza si câinii fara stapan din Adapostul public Onesti.
Pentru programari, sunati la numărul de telefon0754 511 775.