Friday, September 29, 2023


Onești: COADĀ la teatru! Unii onesteni au venit cu doua ore înainte pentru a prinde un loc în salā

Astăzi, de la ora 13, la sala Cinema Capitol din Onești s-au pus în vânzare biletele pentru piesa de teatru…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at mai 19, 2021

Astăzi, de la ora 13, la sala Cinema Capitol din Onești s-au pus în vânzare biletele pentru piesa de teatru CUM SA PIERZI TOTUL INTR-O ZI care se va juca pe 24 mai de la orele 17.30 și 20.00.

Având în vedere ca locurile sunt limitate, doar 50% din numărul de locuri sunt disponibile, onestenii au venit chiar și cu doua ore mai devreme pentru a fi siguri ca prind bilete.

În jurul orei 12.30, erau deja 30 de persoane la coada, semn ca interesul pentru teatru în Onești este unul ridicat.

Prețul unui bilet este 90 de lei.

De altfel, și la celelalte doua spectacole de teatru organizate de `Primăria Onești în acest an, biletele s-au epuizat în câteva ore

Luni, 24 mai 2021 de la ora 17.30 și de la ora 20.00, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, comedia CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI! în regia lui Răzvan Oprea cu o distribuite de excepție: Silviu Biris, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea, Pavel Bârsan.

CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, dupa „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasă, în care un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și qui-proquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.

A făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.

𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄! 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!!! 

Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul verde, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 50% din numărul total de locuri. 

 𝐀𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 148 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢!

Spectacolul durează 1 și 30 de  minute și se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor de securitate și distanțare socială.