Saturday, June 15, 2024


Onestenii care dețin pisici, le vor putea steriliza GRATUIT în cadrul programului demarat de Primăria Onești

În urma numeroaselor solicitări venite din partea onestenilor, proprietari de pisici, Laurențiu Neghinā, primarul Municipiului Onesti a hotărât sa includă…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 21, 2021

În urma numeroaselor solicitări venite din partea onestenilor, proprietari de pisici, Laurențiu Neghinā, primarul Municipiului Onesti a hotărât sa includă în programul gratuit de sterilizare a animalelor de companie și felinele.

Astfel, proiectul „Programul de sterilizare gratuită a animalelor de companie, câini și pisici, cu stăpân” va fi inclus spre aprobare în ședința Consilului local Onești din 26 mai 2021.

Primăria Onești a demarat deja campania de sterizare gratuită a câinilor cu stăpân, onestenii, proprietari sau detinatori de caini de rasa comuna sau metisi ai acestora de pe raza orasului Onesti, putând veni în zilele de 22 si 23.05.2021 in Adapostul public Onesti din Calea Bacaului nr.10, in vederea sterilizarii, microciparii si inregistrarii gratuite a acestora!

Pentru persoanele care doresc sa-si sterilizeze cainii de rasa comuna, dar nu au posibilitatea de a-i transporta, Primaria Municipiului Onesti, prin S.C DPP Onesti S.A, asigura transportul acestora, la solicitarea scrisa a proprietarului cainelui, in vederea efectuarii operatiei de sterilizare si microcipare.
In acest moment sunt inscrise 30 de persoane cu o medie de 2 caini. In functie de timpul avut la dispozitie, medicii vor steriliza si câinii fara stapan din Adapostul public Onesti.