Sunday, June 13, 2021


Teatru: CUM SA PIERZI TOTUL INTR-O ZI! Mai sunt doar 30 de bilete disponibile. Mesajul transmis de actorul SILVIU BIRIS onestenilor care vor veni să-l vadă pe scena din Onești

Mai sunt doar 30 de bilete disponibile la comedia CUM SA PIERZI TOTUL INTR-O zi ce se va juca luni,24…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 22, 2021

Mai sunt doar 30 de bilete disponibile la comedia CUM SA PIERZI TOTUL INTR-O zi ce se va juca luni,24 mai 2021, cu doua reprezentații ( de la orele 17.30 și 20.00) la sala Cinema Capitol.

Cei interesați mai au la dispoziție doar ziua de duminica 23 mai pentru a-și achiztiona bilete. Acestea se găsesc la Cinema Capitol începând cu ora 13.00.

Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul verde, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 50% din numărul total de locuri. 

 𝐀𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 148 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢! Prețul unui bilet este 90 de lei.

CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, dupa „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasă, în care un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și qui-proquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.

A făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.