Friday, September 29, 2023


ONESTEANCA Alexandra Ungureanu și mama ei vor fi concurente în noul sezon ASIA EXPRESS

Cântăreața Alexandra Ungureanu și mama ei vor fi concurente în noul sezon Asia Express-„Drumul Împăraților”care se va filma în următoarele…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 23, 2021

Cântăreața Alexandra Ungureanu și mama ei vor fi concurente în noul sezon Asia Express-„Drumul Împăraților”care se va filma în următoarele luni în mai multe tari.

„Ce-a fost mai greu a trecut, am reușit să-mi fac bagajul
A fost o despărțire cu lacrimi, cu emoții mari, dar în același timp, sunt super entuziasmată să intrăm în concurs! Mă găsiți, cu mama bear, pe Drumul Împăraților,” a declarat Alexandra care va porni intr-o aventura de zile mari.

Asia Express sezonul 4 nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Însă anul acesta, concurenţii vor merge pe „Drumul Împăraţilor” în următoarele ţări: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Vor mai fi şi alte destinaţii pe ruta concurenţilor, care vor fi anunţate ulterior de către producători.

Fimările la sezonul 4 din Asia Express vor începe în luna aceasta, iar telespectatorii se vor bucura de emisiune din toamnă.

Nouă cupluri de vedete care vor participa la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.