Sunday, June 13, 2021


Biroul Avocatul Poporului Bacău redevine funcțional din 2 iunie

Biroul Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului anunță că, începând cu data de 2 iunie 2021, va relua activitatea de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at mai 24, 2021

Biroul Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului anunță că, începând cu data de 2 iunie 2021, va relua activitatea de acordare a audiențelor pentru cetățenii cu domiciliul în județul Bacău, respectiv în județul Neamț. Persoanele care nu se pot deplasa la sediul Biroului Teritorial Bacău pot suna numărul de telefon/fax 0234.572472 sau pot scrie la adresa de email avpbacau@avp.ro.

Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice. Nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești (dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată, sentințe pronunțate în aceste dosare).

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să respecte formalitățile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul Sars-Cov-2. În cazul în care persoanele refuză respctarea acestor măsuri nu vor avea acces în sediul Biroului Teritorial Bacău.