Friday, October 22, 2021


Reţinut de poliţişti şi cercetat pentru furturi din locuinţe

În perioada februarie-martie 2020, personae necunoscute ar fi pătruns în două locuinţe din Bacău şi altele două din municipiul Adjud,…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at mai 28, 2021

În perioada februarie-martie 2020, personae necunoscute ar fi pătruns în două locuinţe din Bacău şi altele două din municipiul Adjud, de unde ar fi sustras parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte şi bijuterii din aur. Prejudiciul reclamat este de 110.000 de lei.

Având în vedere activităţile de investigare întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău a fost identificată o persoană de 41 de ani, bănuită de comiterea faptelor.

În baza unui mandatde aducere, la data de 27 mai a.c., la punctul de trecere a frontierei Otopeni a fost depistat bărbatul de 41 de ani (persoană expulzată din Suedia în urma executării unei pedepse privative de libertate tot pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat) care a fost escortat la sediul Poliţiei Municipiului Bacău şi audiat în cauză.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus luarea măsurii de retinere faţă de bănuit. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Poliţiei Municipiului Adjud, Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău şi Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Bacău.

Sursa: IPJ Bacău