Friday, October 22, 2021


Bacău: Desi nu avea permis, s-a urcat băut la volan și a intrat cu autoturismul într-un gard

La data 11 iunie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 13, 2021

La data 11 iunie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către un localnic, despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă oprindu-se în gardul locuinţei sale. În urma verificărilor efectuate a identificat în trafic, pe strada Baciu Andrei, autoturismul în cauză care prezenta avarii şi era condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.