Friday, October 22, 2021


LA DATORIE, PENTRU RUSALII ÎN SIGURANŢĂ

Polițiștii băcăuani vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii. Peste 150 de polițiști vor acționa zilnic în…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at iunie 18, 2021

Polițiștii băcăuani vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii. Peste 150 de polițiști vor acționa zilnic în stradă, în județul Bacău, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în această perioadă.

În perioada 18 – 21 iunie a.c., în judeţul Bacău vor acţiona peste 150 de poliţişti cu aproximativ 70 de autospeciale, în medie, zilnic, în sistem integrat, împreună cu jandarmii şi cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice şi respectarea măsurile de sănătate publică.

Poliţiştii de la ordine publică, de la poliția rutieră, precum și din cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase,precum și combaterea criminalității organizatevor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Se va acţiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naţionale şi județene, utilizând aparatele radar din dotare.

Poliţiştii vă urează DRUM BUN şi fără evenimente rutiere!

Sursa: IPJ Bacău