Friday, September 29, 2023


Hotelurile, pensiunile și restaurantele din Slănic Moldova și Târgu-Ocna verificate de polițiști

Poliţiştii din Slănic Moldova au continuat activităţile pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor prin respectarea normelor privind circulaţia pe…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at iunie 22, 2021

Poliţiştii din Slănic Moldova au continuat activităţile pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor prin respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţişti de ordine publică, de la rutieră şi de investigaţii criminale din Slănic, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Târgu-Ocna au acţionat pe raza ambelor staţiuni turistice, pentru menţinerea şi asigurarea climatului de siguranţă publică şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost instituite trei filtre rutiere în cadrul cărora au fost verificate 144 de autovehicule. Totodată, au fost efectuate controale la 21 de restaurante şi terase, 9 hoteluri şi pensiuni şi 19 societăţi comerciale. Poliţiştii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Sursa: IPJ Bacău