Monday, October 18, 2021


ONESTEANUL Daniel Dines, cel mai bogat român şi-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în Capitală

Daniel Dines, cel mai bogat român, a revenit în ţară și nu oricum, ci după achiziția unei vile de 3,5 milioane de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 25, 2021

Daniel Dines, cel mai bogat român, a revenit în ţară și nu oricum, ci după achiziția unei vile de 3,5 milioane de euro în Capitala. Fondatorul primului start-up românesc listat la bursa din New York este păzit la tot pasul de 6 gărzi de corp

Vila achiziționată de cel mai bogat român este situată în zona Dorobanți din Capitală și a fost recent renovată. Aici locuiește Daniel Dines, originar din Onești care l-a detronat pe Ion Țiriac din fruntea clasamentului celor mai bogați români.

În faţa impozantului imobil se află parcată mașina de suflet a miliardarului la volanul căreia se urcă doar el.

Impresionanta avere a românului se datorează unui start-up listat la bursa din New York. Vorbim de o firmă de robotică fondată într-un apartament din București, care i-a adus lui Dines aproape 40 de miliarde de dolari.

 

În prezent, compania activează în zeci de țări din întreaga lume. Există desigur și o reprezentanță în București pe Căderea Bastiliei.

Chiar dacă a ajuns pe coperta Forbes, Daniel Dines nu a uitat de cei mai puțin norocoși. Din decembrie 2018, este președintele consiliului de administrație al unei organizații care ajută copiii din medii vulnerabile.