Service-urile auto din Bacău verificate de polițiștii de la economic – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Service-urile auto din Bacău verificate de polițiștii de la economic

Poliţiştii băcăuani au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24.500 de lei şi au confiscat suma de 8.000…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 25, 2021

Poliţiştii băcăuani au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24.500 de lei şi au confiscat suma de 8.000 de lei, în cadrul unei acţiuni desfăşurată pe raza judeţului Bacău, pentru verificarea operatorilor economici în domeniul prestărilor de servicii de tip – ” service auto „.

La data de 24 iunie a.c., poliţiştii au efectuat verificări privind ilegalităţile ce se pot comite de către operatorii economici în domeniul prestărilor de servicii de tip – ” SERVICE AUTO ” şi a activităţilor conexe de întreţinere a autoturismelor.

În acest sens, poliţiştii de la economic au acţionat cu fermitate şi exigenţă în aplicarea prevederilor legale, sancţionându-i pe cei care au încălcat prevederile legale.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei şi au confiscat suma de 8.000 de lei.

Exemplu: Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat verificări la o societate comercială din Bacău ce are ca obiect de activitate prestări servicii de tip service auto. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că operatorul economic nu a evidenţiat în casa de marcat eletronică fiscală toate sumele provenite din prestările de servicii, respectiv suma de 7.406 lei. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 20.000 de lei şi a fost dispusă măsura confiscării sumei de 7.406 lei.