Tuesday, October 26, 2021


Trei tineri au amenințat cu toporul și o ranga, un bărbat de 43 din Dārmanesti

Poliţiştii Oraşului Dărmăneşti au reţinut trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din localitate, fiind…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 29, 2021

Poliţiştii Oraşului Dărmăneşti au reţinut trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din localitate, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii din Dărmăneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că un tânăr de 19 ani, vecin cu acesta, face scandal la domiciliul său şi îl ameninţă.

După sosirea forţelor de ordine la faţa locului, respctiv poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, tânărul de 19 ani a ieţit din locuinţă, fiind însoţit de alţi trei bărbaţi cu vârste cupinse între 23 şi 50 de ani, toţi din Dărmăneşti.

Aceştia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au început să ţipe şi să adreseze injurii la adresa bărbatului de 43 ani şi a familiei acestuia.

Bărbaţii în cauză au rupt o plasă din gardul despărţitor dintre imobilelele aflate pe aceeaşi proprietate după care au lovit, cu un topor şi o rangă metalică, uşa imobilului bărbatului de 43 ani.

Conflictul a fost stins la scurt timp, iar trei bărbaţi de 19, 25, respectiv 50 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.