Friday, October 22, 2021


Primarul Neghinā declarā rāzboi celor care aruncā deșeuri din construcții sau voluminoase în locuri nepermise

„Începând de astăzi, cei care vor arunca gunoi în zone nepermise vor fi aspru sancționați, măsurile coercitive vor ajunge până…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iunie 30, 2021

„Începând de astăzi, cei care vor arunca gunoi în zone nepermise vor fi aspru sancționați, măsurile coercitive vor ajunge până la confiscarea vehiculului cu care se transportă gunoiul !!!”- acesta este anunțul făcut astăzi de primarul Laurențiu Neghinā.
Primăria Onesti a organizat în incinta Oborului săptămânal, o platformă dotată cu containere de mare volum unde oneștenii care produc deșeuri din construcții sau deșeuri voluminoase (mobilă veche, stolerie, etc.) le vor putea depozita GRATUIT. Platforma poate fi folosită de luni până vineri între orele 8:00 și 17:00, de către locuitorii Oneștiului.
De asemenea, pentru cantități mari de deșeuri (peste 2.000kg), Romprest pune la dispoziție, la cererea și adresa celor interesați, containere speciale.
” Deșeurile din construcții vor fi transportate și depozitate în formă ambalată (saci, cutii), cu scopul de a fi păstrată curățenia la locul de depozitare.
În ședința de CL din 12 iulie vor fi stabilite și alte măsuri de bună gospodărire cu intenția de a menține un oraș curat! Vă mulțumesc pentru înțelegere!”- a mai precizat edilul municipiului.