Infracţiuni la regimul rutier pe drumurile din județul Bacău – Curierul de stiri
Friday, March 29, 2024


Infracţiuni la regimul rutier pe drumurile din județul Bacău

La data de 1.07.2021, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DJ…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 3, 2021

La data de 1.07.2021, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DJ 252 E, din comuna Răcăciuni, au depistat în flagrant un bărbat de 37 ani, din comuna Parava, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind sechestrat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi a fost reţinut certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Poliţiştii moineşteni au depistat la data de 1 iulie a.c. un bărbat de 45 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ156A din comuna Pârjol, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.