Monday, July 26, 2021


Cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

La data de 05 iulie a.c., polițiștii din oraşul Dărmăneşti, au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at iulie 7, 2021

La data de 05 iulie a.c., polițiștii din oraşul Dărmăneşti, au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie din localitate, despre faptul că a suferit leziuni în zona spatelui, fiind implicată într-un eveniment rutier.  Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 05 iulie a.c., o femeia de 36 de ani se deplasa împreună cu fiul ei, în vârstă de 12 ani, pe jos iar la un moment dat la întoarcere pe D.J 123, a fost luată la ocazie de un conducator auto.

Pe drum, într-o curbă, conducatorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat cu auto în şanţ. Atât femeia cât şi fiul ei au ieşit din auto şi s-au îndreptat către locuinţă, ulterior acuzând dureri şi solicitând ambulanţa.

Cu ocazia investigaţiilor, efectuate de către poliţişti, a fost identificat conducătorul auto de 46 de ani din Dărmăneşti, care nu a fost găsit după evenimentul rutier, acesta părăsind locul faptei.

Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul mun. Moineşti, pentru investigaţii medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto, sub aspectul săvârşirii infacţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev.şi ped. de art. 194 C.pen., şi părăsirea locului accidentului, faptă prev.şi ped. de art. 338 C.pen., urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedural.